• Stacks Image p7344_n8458
  • Stacks Image p7344_n8461
  • Stacks Image p7344_n8464
  • Stacks Image p7344_n8468

Velkommen til Brødrene Aase

Brødrene Aase har siden mai 2010 etablert seg som en solid blikkenslagerbedrift. Vårt hovedfokus er boligventilasjon og tradisjonelt blikkenslagerarbeid. Vi har i dag egne avdelinger som jobber med ventilasjon, utvendig/ verksted og tegning/ prosjektering av boligventilasjon. Sammen er vi 14 ansatte og i stadig vekst. Har du et prosjekt som du ønsker vår hjelp til, så er det bare å ta kontakt.

Aase består i dag av Brødrene Aase, Aase Klima og Aase Rør, som sammen kan levere komplette løsninger til våre felles kunder. Aase har sitt utspring fra Brødrene Aase som ble startet i 2010, som året etter ble fulgt av Aase Klima. I 2013 var også Aase Rør en del av familien som i dag består av 30 ansatte.

Vår visjon er å skape en solid bedrift med fokus på godt håndverk og fornøyde kunder, samtidig som vi har blikket rettet mot utviklingen av moderne løsninger innenfor vår bransje. Vi skal være en teknisk entreprenør som er opptatt av kvalitet, punktlighet og effektivitet i alle ledd. Som tredje generasjons blikkenslagere med stolte familietradisjoner og faget i blodet, er dette røtter vi bygger videre på når vi utvikler vår bedrift for fremtiden.