• Stacks Image 11086

Næringsbygg

Vi har løsninger for alle typer bygg – fra mindre kontor og næringsbygg, til større industrianlegg. Vårt fokus innen ventilasjon, inneklima, service og vedlikehold gjør oss i stand til å levere høy kvalitet og topp service til næringsmarkedet.

Ventilasjon i næringsbygg

Intet oppdrag er for stort eller for lite. Vi håndterer både totalløsninger og enkeltleveranser. Vi både leverer og monterer ventilasjon, kjøle- og varmeanlegg til nybygg, og rehabiliteringsprosjekter. Vi har løsninger for alle typer bygg og virksomheter - fra mindre kontor– og næringsbygg, til større industrianlegg.

Totalløsning og enkeltleveranser

Aase tilbyr totalløsninger og enkeltleveranser innenfor alle de tekniske installasjonsfagene. Vi har markedets beste løsning for ventilasjon og styring av inneklima i bygg. Vi ønsker å jobbe for at inneklima og innemiljø skal være optimalt, da dette styrer de ansattes produktivitet i stor grad.
Vi har også kompetanse innen Open BIM, slik at vi i størst mulig grad kan samarbeide med andre parter i byggeprosessen.

Service

Vi har den nødvendige kompetansen til både å vedlikeholde, reparere og fornye automatikk på alle ventilasjonsanlegg, uavhengig av størrelse eller produsent.

Ventilasjon og prosjektering

Vi har spesialisert oss på tegning og prosjektering av ventilasjon til næringsbygg. Ventilasjonsanlegg består ikke lenger av en vifte og noen rør, men er avanserte anlegg med automatikk. Samtidig blir det stadig strengere krav til tetthet i nybygg.
Å planlegge i 3D fra en tidlig fase i prosjekteringen gjør at vi har oversikt over flere momenter på et tidligere tidspunkt. Slik kan vi planlegge og legge til rette før arbeidet starter. Dermed kan vi gjennomføre jobben raskere, med lavere utgifter og minimalt med komplikasjoner.